maandag 19 november 2012

10 Things to do in Autumn!



Ja, ja, de herfst komt er weer aan! En dus is ook de herfstvakantie geweest! Ik ben nog maar 1 week(je) weer naar school, wauw de tijd gaat snel. Ik ben nu al weer toe aan weer een weekje vakantie. Pffoe, en dat was altijd wel erg vermoeiend..
Maar ik heb 10 leuke dingen die je kan doen in de herfst, want je wilt je niet vervelen in de kerstvakantie, toch?! (of is het dan al winter??) ach,jah!
Kijk je mee?
1. Fotograferen in het bos/park
Het is geweldig om foto's te maken in de herfst! De blaadjes vallen van de bomen af en krijgen super mooie kleuren. Doe je herfstkleren aan en ga aan de slag. Aan het einde van de dag als je klaar bent, zet je al je foto's op de computer en bewerk ze zo hier en daar! 


2. Laat je creativiteit erop los!
Zoek op internet allemaal DIY's en ga gewoon eens een middagje lekker knutselen en freubelen! Op youtube en op blogs kun je er genoeg vinden. Tip: Koop nu alvast allemaal leuke spulletjes op ebay of gewoon in de winkel zodat je er in de vakantie al mee kan beginnen!


3. Herfstkleding shoppen
Je kan natuurlijk niet in je zomerkleding naar buitengaan als het herfst is. Dus.... tijd om nieuwe herfstkleding te shoppen! En daar horen natuurlijk ook een jas en laarzen bij! Het is nu super hot om truien te dragen (artikel) en ook colsjaals.
Voor laarzen moet je gewoon Uggs kopen want ze zitten heeerlijk en zijn super warm!


4. Koken en bakken!
Trek al je kookboeken uit de kast of zoek op internet lekkere recepten op en ga de hele dag heeerlijke dingen maken... mmm.. ik krijg al trek als ik eraan denk!
Je kan kiezen voor lekkere cupcakes, maar je kan ook kiezen voor iets totaal anders: zoals een speciaal gerecht uit een ander land! Of natuurlijk allebei ;)


5. Slapen!
Tja, misschien is het een beetje raar. Maar I LOVE SLEEP! Haha, het liefst lig ik de hele dag in mijn bed muziek te luisteren of een beetje op de Ipad zitten spelen. Na al die lange schooldagen ben ik daar wel aan toe!
Je hoeft natuurlijk niet de hele dag in je bed te blijven liggen, want je kan ook gewoon lekker lang uitslapen.


6. Experimenteer met make-up
Er is niets leukers dan zelf lekker te experimenteren met make-up en allemaal kleuren te mixen. Kijk op youtube voor allemaal leuke make-up tutorials! Ook zijn er genoeg leuke nail arts te vinden, kies de 10 leukste en maak ze allemaal op je nagels!


7. Film dagje
Hou een film dagje en ga allemaal leuke filmpjes kijken, je bent er uuuuren mee zoet, promiss me! Je kan op youtube filmpjes bekijken, maar je kan ook heeeeel veel dvd's huren en gewoon lekker een dagje luieren op de bank met een film! 
En naar de bios gaan is natuurlijk ook helemaaaaal niet erg ;)

8. Bos of park
Ga naar een bos of park en ga opzoek naar dingen in het bos: bladeren, kastanjes, etc, etc. En neem dat allemaal mee naar huis. Maak een speciaal plekje waar je alles mooi neerzet. Voor extra herfstspullen kun je naar de xenos gaan, daar hebben ze heel veel! 
Zet er ook een paar gezellige waxinelichtjes bij voor een extra gezellig effect!


9. Dagje naar een tropisch zwemparadijs
In de herfst is het niet altijd lekker weer, en zeker niet in nederland! Dus heb je een gemakkelijk excuus om niet naar buiten te gaan. Er zijn zat leuke dingen te doen binnen en een voorbeeld hiervan is: naar een tropisch zwemparadijs gaan! Ik vind zwemmen super leuk, maar alleen als er lekker veel glijbanen en veel 'attracties' zijn zoals in het tikibad :)


10. Plaatjes verzamelen
Je gaat misschien veel leuke dingen doen in de vakantie en misschien kan je gewoon van alles een foto maken zodat je aan het einde van de vakantie leuke foto's hebt om bijvoorbeeld een boek van te maken of een soort van schilderij. Of je hebt nog bonnetjes van wat je hebt gekocht zodat je dat er ook bij kan doen. Het is altijd leuk om terug te kijken op een leuke tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten